manas vyřešil jsem to vytvořením úplně nového účtu Chia. Ten starý dopadl viz obrázek a Pooly nejdou smazat. Apka pro Win je prostě nedodělaná a při odepnutí z poolu zpět na sebe (není tam volba smazat tak jsem to zkusil přepnout na sebe) to skončí ve stavu Invalid. Po reinstalaci upgradovaného klienta už klient nenačte staré ploty, takže to vyjde na stejno, jako když založíte nový účet. Takže na jednom serveru nechám to co zbylo z klienta a na ostatních pojedu pod novým účtem a přefarmím to do poolu. Nepřišel jsem na to, jak se dá ukončit v menu Pool připojení na pool a přejít zpět jen na farmu, zdá se že tato cesta v klientu neexistuje. Navíc to při každém novém vytvoření spojení na pool vymění číslo peněženky, takže když tam máte nějaké Chia (koupené, vytěžit je to téměř nemožné) tak to na klidu nepřidá. Obrázek: https://drive.google.com/file/d/1bamrDoXQcrXDs7FnxQZEQhWzE1rB8OQg/view?usp=sharing
Ještě pro ty co se smějou tomu, že na to používám Windows klienta. Při investici 250 000 a zisku 0 se tomu rozhodnete věnovat čas 0 takže to naklikám a peču na to, hledat příkazy pro linux, na to nemám čas. Investice se nikdy nevrátí to už je jasné, ale aspoň eliminuji část ztráty a jdu dál...