Ahoj. Přehrával jsem system. po instalaci Gui jsem musel znova sinchronizovat. Pole jsem vytvářel v NFT. Pole jsem projel a jsou všechny v pořádku. Samozdřejmě jsem se přihlasil se svojí peněženkou. V GUI se mi pole ukazují jako chybějící klíče. Nevíte někdo jak je znova připojit? Díky. David
slg Ak mas este funkcnu tu staru instalaciu skus na nej pozret ake vsetky kluce si tam mal vytvorene. Daj prikaz chia keys show. Tiez som mal tento problem ze som mal polia vytvorene cez iny kluc ako bola penazenka. Tak ze penazenka mi fungovala ale farma nechcela farmit.
i když jsem se přihlasil se stejnou peněženkou na novou instalaci, mám jiný farm veřejný klíč než byly vytvořeny ploty bohužel starou instalaci nemám da se nějak přidat nebo vyměnit farm klíč? obavám se ,že ne.
tak vyřešeno měl jsem dvě peněženky. i když jsem měl puštěnou druhou peněženku používal farm klíč první peněženky. nahrál jsem první peněženku a restartoval comp. Po spuštění GUI se atomaticky zapnulá druha peněženka a všechny pole už farmaří. Díky za radu. David