Jak jistě víte, Chia oznámila povinný update na nejnovější verzi tedy 2.7.0. Jedná se o důležitý update, tak aby vaše farma byla bezpečná kvůli vzrůstajícím hrozbám s Ai operacemi. Tak neodkládat, kdo ještě nemá!
Ofiko download skrz chia.net
Ahoj update jsem zkusil ale i s verzí 2.7.0 mi pool odpovídá že můj klient je outdated. Když jsem zkusil klienta přehodit na Foxy pool, tak to bez problémů na 2.7.0 jede.
já jedu přes DOCKER který jsem dle návodu na těchto stránkách rozjel. Bude i zde vydána nová verze?
Tak jsem dnes vyzkoušel také přejít na verzi 2.7.0 a mám ten samý výsledek. Pool všechny partialy zahazuje a v logu vypisuje chybu: Error in pooling: (16, 'Your client is probably too old.') Musel jsem se vrátit ke starší verzi 2.5.5, co jsem měl naštěstí uloženou na disku.
Přidám pár informací. Stejně jako u Hujjik downgrade pomohl . u mě to byl downgrade na verzi 2.5.7 doker image odsud: ghcr.io/chia-network/chia Miner na Foxy poolu jede už pár dní úplně v pohodě.
od 29.3.2026 mi CZ pool začal vracet 100% špatných Valid Partials. Přeinstaloval jsem na v.2.7.0 ale bezezměny. Nevím zda to má s tím nějakou souvislost :-/
Tak to mě mrzí, je vidět že na ten pool tady pěkně kašlou. Co si budeme, já jsem to kdysi ze začátku u nich zkusil taky, ale pak jsem pochopil jednu věc. Od té doby jsem byl buď jinde na poolu, nebo převážně solo, kde žádné problémy neřeším .. :-)