pajas To jsou dvě rozdílné věci. Plotovat můžeš na úplně nezávislé mašině a stačí ti jen farmer public key a contract key. Ani nemusíš harvestovat.
Harvester ti vytvořené ploty začleňuje do farmy, takže na nich hned farmaříš a odesíláš partialy. Samozřejmě, pokud ti nebudou vadit chybové hlášky ve výpisu plotů, tak můžeš nechat plotter posílat nově vytvořené ploty po síti rovnou do složky, odkud si je bere hlavní farmer a v ten moment nemusíš harvester vůbec řešit, protože není potřeba. Ty chybové hlášky o chybných plotech ti bude farma generovat proto, že během kopírování není plot kompletní, ale po dokopírování by měl ze seznamu vadných plotů časem sám zmizet.
Já třeba režim harvesteru používám proto, že mám jen jeden hlavní farmer, kde mi běží fullnode, ale už v něm nemám volný prostor na další disky, tak mám několik dalších počítačů jako harvestery.
Proč ti nejdou importovat ty klíče nemám tušení. Kopíroval jsi tu složku, když jsi měl kompletně shozenou farmu? Tedy pař. po restartu nebo po příkazu chia stop all ? Protože jenom shodit GUI nestačí, na pozadí v systému stále běží služby.