Ahoj chlapi, koukal jsem, že je přidáno srovnání se Spacepoolem. Máte s ním někdo zkušenosti, jaké jsou tam poplatky, jestli to vychází lépe než tady, popřípadě jak je složité či jednoduché přejít do jiného poolu. Vaše názory a poznatky, děkuji.
prehodis svuj token na jinou url a mas prepnuto. Nicmene ta statistika ukazuje leda to, ze 30 dni na srovnani je porad malo 🙂 Vetsinu casu je to sul nul, jednu chvili czech vychazel temer 2x lepe jak space, pak zase space lepe jak czech. Proste statistika....
Nyní měnit změnit pool je více pravděpodobné, že budeš mít méně než tady.
Já to ani neplánuju, protože jak už jsem se tu naučil: "Co funguje, do toho nehrabej"! Jen mě zajímalo, jestli s tím přechodem má někdo zkušenosti a jak to vychází...
Dolfa Já můžu potvrdit, že z dlouhodobějšího hlediska je pravděpodobnost opravdu neoblafnutelná a padá, jak má. Takže přechodem k jinému poolu sice budeš dostávat spousty drobků denně, ale nijak si nepomůžeš. Jen se ta křivka vyhladí. Tady na druhou stranu můžeš jásat pokaždé, když přišla výhra a radost, to je bonus, který ti nikdo nedá 🙂
gloom No jako delší dobu sleduji to srovnání a pořád, až na vyjímky, vychází Spacepool lépe. Pro ty, co řeší drobné, tak je to celkem rozdíl. Pro ty, co jedou v jednotkách samozřejmě ne...
Take mohu potvrdit ze je to plus minus nastejno takze radeji budu podporovat cesky pool.
gita to jsme rádi! Je fajn si "to držet doma"
Dolfa No jako delší dobu sleduji to srovnání a pořád, až na vyjímky, vychází Spacepool lépe. Pro ty, co řeší drobné, tak je to celkem rozdíl. Pro ty, co jedou v jednotkách samozřejmě ne...
No nevím jak to počítáš, ale je jedno jestli jsou drobné nebo jednotky rozdíl musí být pořád stejný, spíše naopak, pokud jiný pool vydělává více pak je to výhodnější pro toho kdo jede v jednotkách. Jinak mě nepřijde že by byli výrazné rozdíly, loni byl často lepší czech pool, ale jestli vedeš pravidelnou statistiku tak se určitě poděl.
Dolfa Ale to je tím, že je tam jen třicet dnů, což je pro přesné srovnání málo. Czech farm víc dat zpětně nedrží.
gloom drzi, cekal jsem, az budu mit nasbirana data 🙂 Mam v planu v brzke dobe pridat i delsi casovy usek - nicmene ten se nebude dat overit na spacepoolu - ti vice neukazuji
nexus Super, žes to rozšířil! Posledně, jak jsme se o tom bavili, říkal jsem, že mám nějaká data taky. Výhry a kapacity mojí farmy +podíl v poolu od srpna, z čehož by se dala odvodit výtěžnost v poměru ke kapacitě. Kdybys je chtěl naimportovat, dej vědět. [upl-image-preview url=https://forum.czech.farm/assets/files/2022-02-04/1643952339-58756-image.png]