eSTe ale pozor, to se nemusí povést, mě to dělalo to že u stažené databáze se chia nepřipojí, zkoušel jsem všechno možný včetně přeinstalace, nakonec jsem musel nechat synchronizovat od začátku, což trvá cca týden. Jiné řešení jsem nenašel.🙁
vichv borci muze to byt tim, ze mate spatnou konektivitu do DC, kde bezi nase servery. Muze to byt take tim, ze chiahub potvrdi i partialy, ktere by byly pro sit pozde a neplatne. Z tohoto opravdu tezko neco odhadovat
nexus
Že by si late hlídal pouze Czech farm? Já že třetí pool mám na stejném stroji EcoXch a ten late také nemá ... : 😆
nexus tak mi řekni jaký připojení? Tlapnet mám já a VDSL to být taky nemůže.... 🤣
Tom nejde, mas pole, ktere jsou pripojene k NFT tokenu a ten je pripojeny k poolu. Tedy jde - ale musis mit nejaka pole k tokenu A a nejaka k tokenu B ... pak muzes kazdy token namirit jinam
chia-mann a mas to jako late v logu? Ja totiz nemyslim, ze to budou primo late teoreticky - dokazes mi rict, z jake IP to odesilas? Teoreticky bych se mohl podivat z druhe strany, co posilas a co ti chodi zpet....
nexus 90.180.241.31
nexus 185.243.172.183
vichv a zkouseli jste teda https://forum.czech.farm/d/3-czech-chia-farm-pool/237 ?
eSTe Díky, pomohlo to.
pajas 🙂 dufam ze ti to vydrzi, od vcera je zase vacsia zataz na sieti ako normalne. Co som sa docital tak to moze sposobit napr. ak ti dojde RAM. Ak tam mas 8GB a menej GB RAM tak by som zvacsim na 16GB. resp alebo sledovat si alokovanu RAM.
Mám tam 64G ram a plotuju na jiný mašině, tak tím to snad nebylo.