olasek Nesmysl je to jen podle tvého názoru, nikoliv podle reality. Je dost lidí, kteří věřili Chia, před rokem si nakoupili disky a teď jsou už půl roku pod hranicí nákladů, proto to raději prodají, než aby byli ještě víc v mínusu. Z toho důvodu jsem postavil výpočet ceny po měsících, protože jde především o tyto lidi.
Jen včera jsem koupil dvě celé menší farmy za celkem cca 140 000 Kč.
A ano, máš pravdu, výsledek těžby je přibližně stejný, ať je člověk kde chce. Tak nemám důvod být nápomocen lidem, kteří cítí potřebu se do mě navézt a napadnout mě, jenom proto. že dám nabídku na odkoupení disků, která se jich evidentně netýká. O to víc mě to štve, protože jsem byl ochotný připojit k Czech poolu farmu za dva miliony, byl jsem tady dlouhou dobu na prvním místě (protože nikdo z vás na mě neměl, když použiji vaši metodiku vyjadřování), měl jsem pocit, že je potřeba táhnout za jeden provaz, testoval jsem varianty farem, plotování, radil nováčkům a osobně je i školil. Propagoval jsem Czech farm ve všech článcích, kde jsem se zmíňoval o poolové těžbě, učil jsem lidi s Czech farm dělat. Osobně jsem sem přitáhl tak stovku lidí. Nepočítal jsem je, nicméně 40 z nich jsem se osobně staral o farmy. Když jsem část z nich odpojil, tak se pool propadl o třetinu kapacity, protože na 10 PB už byl.
Absolutně nejsem zvědavý na to, aby tady někdo se mnou zkoušel hrát kohoutí zápasy a nandávat mi to,když má jít především o společné dílo. Vaše věc, jakou kulturu jste si tady udělali. Už to jde mimo mě.