Zdravím, kdyby někdo potřeboval koupit ploty, nechť se ozve. Cenu bych si představoval cca 3.50 Kč za plot jakékoli komprese do C20. Při více plotech bych asi ještě něco s cenou udělal.

To jsi mohl napsat dřív. Zrovna doplotovávám přes 5000 plotů 🙂

Chtěl jsem si být jistý, že to bude stoprocentní. Dlouho jsem testoval a nastavoval, aby to jelo optimálně a dlouhodobě bez chyby. Škoda. Snad příště. Myslím, že je to solidní nabídka. Pro upřesnění samozřejmě beru i krypta, preferuji XCH a LTC, ale nebráním se i jiným coinnům.

Vždy se dá dohodnout, zvláště s členy fóra. Nikomu to nenutím. Tady asi každý ví kolik co stojí. Jinde si myslí, že vybavení a šťáva je zadarmo.

8 months later

Zdravim, jak mam prevest na sebe ploti ktery nejsou mnou podepsane?
    Koupil jsem HDD s ptotama a nechci je smazat - nevim jak je zapojit k moji farmu ...

Musíš znát klíč - 24 slov na kterých byly vytvořeny, ale lépe vytvořit nové. Pokud už máš své ploty, tak to určitě překresli.

ricjazza
      Pokud ti nedal dotyčný přístup k jeho přihlášení tj. těch původních 24 slov, tak to nepřipojíš. Taky jsem kdysi kupoval jako nezkušenej asi 300 TB disků s "přenosnými ploty". Ovšem dotyčný s Chia skončil a neměl k tomu ani ty slova, takže nezbylo nic, než to přeplotovat celý znovu. A pak zprovoznili kompresi, takže jsem úplně komplet přeplotovával přes 800 TB znovu. Asi tě čeká to samé.

olasek myslim, ze to jde nejak prikazem v terminalu overit/zmenit "Pool Public Key and Farmer Public Key", no nic je to jenom 18TB ...

Write a Reply...