T-800 jmenuji te hlavnim nadavacem! odted mas povinnost nadavat NONSTOP! 😂 🎉
nexus to bude drahy 😆
12ku nema nikdo rad?
T-800 to víš, že jo 😆 už jsme to oslavili nad ránem 😀
manas dvanactiletou blended nebo single?
T-800 hele kdyz jsme po te vyhre vsichni ti kryptobaroni, tak jedine single malt a zajist to kaviarem!
nexus jojo, neznam po ranu nic lepsiho ke snidani 😆
Čau chlapi, chci se jen zeptat, jestli všichni vytváříte ty základní k32 ploty nebo je do budoucna lepší vytvářet třeba ty k33? Děkuji za poznatky a rady.
Madmax k33 neumí, takže mám vše k32.
Tak sláva, konečně jsem taky jednou přispěl. :-)
Podařilo se vám chlapi už někomu získat podruhé 0.25 XCH?
Dolfa no mě ani jednou natož dvakrát, a prej je i nějak problém zjistit jestli jsi je vůbec dostal....
Tom To nevím proč, kamarádovi to včera odpoledne normálně připsalo jak 0,25, tak procenta z poolu ;-) Osobně jsem viděl výpis...
chia-mann To nevím proč, kamarádovi to včera odpoledne normálně připsalo jak 0,25, tak procenta z poolu ;-) Osobně jsem viděl výpis...
Tak hurá! Tak dneska v noci jsem nafasoval 0,25 :-) Jsem se konečně taky dočkal 😄
Nazdar všem farmářům 😀 Za posledních několik hodin má pool nafarmený historický hattrick, tak slavte! Jsme na 20 vyhraných blocích, máme přes 5 PB a celkově nám pondělí začíná velice pozitivně!
nexus Nějak nám chlapci z konkurence odpadli....
Hakic no, tezko rict, co se tam stalo - dovnitr nevidime. Jeden z autoru se presunul na jiny mezinarodni pool, druhy zmizel. Tak tezko rict
Tom gratulace!
Tom
Tak vidíš! Gratulace! 😀
Tom Čau, jak dlouho jsi čekal na těch 0,25 ? Já čekám od 26.9 a zatím nic ....
Odysseus jako ze jsi mel vyhrat, ale nic ti neprislo? To by ti melo prijit okamzite - snad jeste driv nez odmena z poolu. Pokud ne, zkontroluj si nastaveni vyhernich penezenek, jak se tu resilo uz
Odysseus Čau, jak dlouho jsi čekal na těch 0,25 ? Já čekám od 26.9 a zatím nic ....
No farmařím prakticky ihned po spuštění poolu, takže tak asi. Nevím jakou máš velikost ale od 26.9. je fakt dost brzo...