na Payout je to vše v pořádku. Dílčí odměny chodí v pořádku. Jen těch 0,25 nechodí ... v administraci v GUI na farmě mám ,ale úplně jiné adresy ....no do pr.... .yaml tam jsou úplně jiné adresy :-(((((((

Odysseus netezil jsi pritom na corepoolu? Jen abych si overil teorii, ze to lidem corepool proste roz****

nexus
      teória je taka ze tie adresy sú tam iné už od inštalácie chia gui , ja keď som začínal tak v každej kolonke bola iná adresa a tak som ich nejak intuitívne zmenil všetky na svoju wallet. pritom inštalácia bola priamo z githubu

U corepoolu tech 0,25 pošlou zpět - tedy prakticky neověřeno, ale psali, že to je v aktualizaci asi před měsícem.

Odysseus Čau, jak dlouho jsi čekal na těch 0,25 ? Já čekám od 26.9 a zatím nic ....

No farmařím prakticky ihned po spuštění poolu, takže tak asi. Nevím jakou máš velikost ale od 26.9. je fakt dost brzo...

Jenom připomínám že je potřeba zase začít nadávat, nějak se to zpožďuje proti plánu.

Je to divný :-) jen bodově 😀

• Tom : 26.9 to nahlásilo blokovou výhru ..jinak jedu tady od začátku a farmařím od Května co se to spustilo ... Zatím na 110TB. Blokovou výhru jsem ověřil i na chiaexplorer a vše sedí ... jen nic nepříšlo do peněženky :-)
        • Elw : Ano adres peněženek můžeš mít -n ( mooooc ) :-)
          Pro pobavení ještě posílám svůj screen ( není to tak dlouho ) ...ať víte že moc matematiky a statistiky nefunguje 😃 Prostě s 13 políčky to chytl 2x po sobě v rozmezí 8dnů :-) a 750 políček nic.... tohle běželo od Května ...prostě sranda .
          [upl-image-preview url=https://forum.czech.farm/assets/files/2021-10-03/1633246646-669510-neeee.jpg]
        • Tom replied to this.

Odysseus Tom : 26.9 to nahlásilo blokovou výhru ..jinak jedu tady od začátku a farmařím od Května co se to spustilo ... Zatím na 110TB. Blokovou výhru jsem ověřil i na chiaexplorer a vše sedí ... jen nic nepříšlo do peněženky :-)
          Elw : Ano adres peněženek můžeš mít -n ( mooooc ) :-)
          Pro pobavení ještě posílám svůj screen ( není to tak dlouho ) ...ať víte že moc matematiky a statistiky nefunguje 😃 Prostě s 13 políčky to chytl 2x po sobě v rozmezí 8dnů :-) a 750 políček nic.... tohle běželo od Května ...prostě sranda

Tak to smekám, s 1,28 TiB udělat dva zásahy tak to je mazec:-) Já když si vezmu že mám staré pole v mainetu cca 80TiB o od května to udělalo jen jeden zásah začátkem srpna a pak mám už cca 250 TiB v poolu a taky jen jeden zásah... no nic, v mainetu to tak nějak statisticky souhlasilo ale v poolu to pokulhává. No nic ať se daří!

Mican - kurdešopa, krucinál himl laudon . já se na to ......
          nadávám jakooživot 🤣

vichv
            Co si stěžuješ, když jsi sám už bodoval... 😀 Nebo čekáš další zářez?

chia-mann bledá závist :-) já můžu bodovat každej den, moji peněžence to vadit nebude ;-)
              ale na zpoždění to občas funguje :-) tak všici nadávat :-D

no konečně padl 26 blok 😀 nechal na sebe pěkně dlouho čekat 😅 gratuluji výherci 0.25 XCH!

manas
                Ďakujem. Za výhru vďačíme len náhode - chvíľku pred výhrou som chcel vypnúť počítač lebo potrebujem prerobiť police na hdd ale baterka v aku vrtačke bola vybitá tak som ju dal nabiť a odložil to prerábanie na neskor a vtedy to padlo :-D

manas
                Proč přišli dva emaily na jednu výhru?

Tak nafasováno 0,25 😁 , jen tak dál. Akorát nevím proč mi pořád chodí dva emaily při výhře.

Tak tentokrát 0,25 přišlo hned .... sice o 0,25 jsem minule přišel ,ale už je to aspoň opraveno :-) lepší přijít na to teď a ne až za .......... 😃

Tom ale při dnešní druhé výhře už přišel jen jeden mailík :-D