kruciš kdy už to padne i na mě

nexus Je to k ho..u, já už pomalu rezignuju a přemejšlim o prodeji. Ne, a ne to padat, takhle se nezaplatí ani elektrika.

ve Vyplatach mam za dnesek 3 vyhry v casech 2:18:37, 2:28:37, 2:28:37, dosla pouze ta prvni, predpokladam ze ty druhe 2 jsou zas nejaky nonsense, nebo.. ? pokud ano, tak proc?

Tak pánové z poolu máte v tom nějaký hokej, když to shrnu:
    1, v noci přišlo 5 emailu o výhře z toho dva duplicitní
    2, v profilu ve složce výplatu je uvedeno že jsem měl obdržet 3 částky
    3, do peněženky přišla pouze jedna....
    4, v profilu ve složce vytěžené odměny je uveden pouze jeden blok

prosím o vyjádření ať se předejde spekulacím

Děkuji

nexus OK. Proc se to deje, nejaka zmena ze strany chia.net nebo nejaky bug v poolu v poslednim updatu?

T-800 je za tím zaplnenost bloku, tím, jak se víc síť používá, trvá déle než přijme transakci. A v referenčním kódu poolu chybí ochrana proti pending transakci.resenim je prostě počkat až tx projde a pak teprve zapsat výhru do statistik tezarum a poslat notifikaci.

hele tak rano jsem tam mel 3 rozdilny vyhry a tim rozdilny myslim oproti tomu co bylo ve vyplatach a kdyz jsem prisel z prace tak je ve vyplatach jedna ale z gui chie vsechny vyhry zmizely a posledni je z 12.2.

tak opět jedna výhra a čtyři emaily.... výhra do peněženky se nepřipsala.....

oprava se testuje, jak psal Nexus

Tom_F-M navic se mi to tentorkat povedlo krasne chytnout, kdyz jsem u toho byl - takze uz presne vim, kde je problem. Nova verze chia uz pri temer plnem mempoolu kontroluje, ze je nejake fee, coz nas pool nedela. Tzn opravu udelam poradne - zahrnu nejaky minimalni fee z poplatku poolu a problem se vyresi tak, jak se resit ma.

Pro nedockave - otestovat tohle na testnetu dneska neni zadna sranda 🙁 znamena to syncnout cely testnet - cca 30GB blockchain, vygenerovat OG ploty, natezit aspon neco, aby clovek mohl udelat NFT token, nagenerovat ploty a vytezit na testovacim poolu. Cele je to komplikovane tim, ze si na testnetu hraje kde kdo a aby se povedlo treba za den neco vytezit, tak musite mit treba 300GB plotu 😒

momentalne odmena ceka, az bude v mempoolu prostor, pak odejde.

ja jdu zatim zkoumat, jak spocitat nejmensi mozny poplatek, aby nam to blockchain vzal

To někdo vytáhnul špunt?🙂

Elw no, statistika ma co dohanet. Jen ty feecka me fakt stvou. Tohle nebude snadna a prehledna implentace 😒

hele a kdy budete posilat odmeny? na poolu vidim od 12.2. celkem 9 odmen a do penezenky me prisly celkem 3. Jestli to nespravite tak nejspis odejdu, protoze jsem puvodne myslel ze bude poplatek 1% a ne 66%?

kalda Přečti si příspěvky za poslední dny, je to tam vysvětleno.

kalda viz předchozí příspěvky, jak mám prostor, procistuji to na realitu, bohužel jsem první den po operaci doma, takže moc síly to dělat v reálném čase neni. Oprava in progress, nicméně není to triviální věc viz opět příspěvky nahoru

• Tom replied to this.

nexus viz předchozí příspěvky, jak mám prostor, procistuji to na realitu, bohužel jsem první den po operaci doma, takže moc síly to dělat v reálném čase neni. Oprava in progress, nicméně není to triviální věc viz opět příspěvky nahoru

Nejdřív dej dohromady sebe a pak až pool, obráceně to fungovat nebude. Přeji brzké zotavení.

Tom_F-M me jde o to ze tady je hlasena nejaka vyhra 18.2. a ja tohle datum nedostal nic. V Chia GUI (ne na strankach) mam posledni vyhru 12.2. a dalsi az 19.2. ve 23:18. Takze minimalne jedna odmena me neprisla do penezenky