kruciš kdy už to padne i na mě
Czech Chia Farm Pool
ve Vyplatach mam za dnesek 3 vyhry v casech 2:18:37, 2:28:37, 2:28:37, dosla pouze ta prvni, predpokladam ze ty druhe 2 jsou zas nejaky nonsense, nebo.. ? pokud ano, tak proc?
Tak pánové z poolu máte v tom nějaký hokej, když to shrnu:
1, v noci přišlo 5 emailu o výhře z toho dva duplicitní
2, v profilu ve složce výplatu je uvedeno že jsem měl obdržet 3 částky
3, do peněženky přišla pouze jedna....
4, v profilu ve složce vytěžené odměny je uveden pouze jeden blok
prosím o vyjádření ať se předejde spekulacím
Děkuji
- Edited
Tom viz https://forum.czech.farm/d/3-czech-chia-farm-pool/223 ... opravu mam nachystanou, nicmene vzhledem k tomu, ze se jedna o zmenu v kodu pro vyplatu, chci ji mit poradne otestovanou v testnetu. Coz bohuzel trva
hele tak rano jsem tam mel 3 rozdilny vyhry a tim rozdilny myslim oproti tomu co bylo ve vyplatach a kdyz jsem prisel z prace tak je ve vyplatach jedna ale z gui chie vsechny vyhry zmizely a posledni je z 12.2.
tak opět jedna výhra a čtyři emaily.... výhra do peněženky se nepřipsala.....
oprava se testuje, jak psal Nexus
Tom_F-M navic se mi to tentorkat povedlo krasne chytnout, kdyz jsem u toho byl - takze uz presne vim, kde je problem. Nova verze chia uz pri temer plnem mempoolu kontroluje, ze je nejake fee, coz nas pool nedela. Tzn opravu udelam poradne - zahrnu nejaky minimalni fee z poplatku poolu a problem se vyresi tak, jak se resit ma.
Pro nedockave - otestovat tohle na testnetu dneska neni zadna sranda znamena to syncnout cely testnet - cca 30GB blockchain, vygenerovat OG ploty, natezit aspon neco, aby clovek mohl udelat NFT token, nagenerovat ploty a vytezit na testovacim poolu. Cele je to komplikovane tim, ze si na testnetu hraje kde kdo a aby se povedlo treba za den neco vytezit, tak musite mit treba 300GB plotu
momentalne odmena ceka, az bude v mempoolu prostor, pak odejde.
ja jdu zatim zkoumat, jak spocitat nejmensi mozny poplatek, aby nam to blockchain vzal
To někdo vytáhnul špunt?
hele a kdy budete posilat odmeny? na poolu vidim od 12.2. celkem 9 odmen a do penezenky me prisly celkem 3. Jestli to nespravite tak nejspis odejdu, protoze jsem puvodne myslel ze bude poplatek 1% a ne 66%?
nexus viz předchozí příspěvky, jak mám prostor, procistuji to na realitu, bohužel jsem první den po operaci doma, takže moc síly to dělat v reálném čase neni. Oprava in progress, nicméně není to triviální věc viz opět příspěvky nahoru
Nejdřív dej dohromady sebe a pak až pool, obráceně to fungovat nebude. Přeji brzké zotavení.