To s tou nudou je asi pravda. Původně jsem do toho nešel pro prachy, ale protože jsem PC úchyl a tyhle věci mám prostě rád :-) Farmím myslím někdy od začátku dubna. Disky jsem kupoval v době, kdy ještě nikdo chiu neřešil a cena byla docela rozumná. Poměrně rychle jsem se vyšplhal na time to win 7 dní. Ale pak nastal ten boom a netspace rostl rychleji, než jsem stíhal plotovat. Nikdy jsem nechytil jedinný blok. Proti vám jsem nicka, mám necelých 30TB. Jen mě prostě irituje, že Optiplex, který jsem si koupil jako farmer na bazoši za pětistovku žere podle měřáku včetně disků 58W, takže při mojí současné sazbě defacto propálím to, co vydělám + k tomu opotřebím HW, což mně připadá kontraproduktivní.
Vím, že je vlastně dobře, že je kurz chia takový, jaký je a velmi dobře chápu hlavní ideu těžby krypto - Není umění těžit, když je cena vysoká, protože je vysoká i konkurence a mám poměrově nižší výnos. Umění je těžit, když je cena nízká a prodávat až stoupne. V té chvíli prudce vzroste konkurence a výnosy násobně klesnou, ale mě už to netrápí, protože mám za paředešlé roky natěžíno.
Ha! Takže jsem si vlastně v předchozích dvou odstavcích sám odpověděl. Farmíme dál 🤣