Kde nakupujete?
XCH cena
Crypto.com má zalistovanou Chiu. Ale nekoupil jsem zatím... Teď by se ale sakra dalo. Tak vy máte naškudleno, to já to jedu po setinkách
Kdyby jste se chtěl někdo přihlásit do Crypto.com, tak vám dám refferal link, díky kterému dostanete 25$. Já tak učinil cca před měsícem a i přes nynější propad má CRO 3x větší hodnotu.
Jak jsem již psal v jiné diskuzi. Chia Network je zde zalistována, ale zatím tu jde jen koupit, prodat a vybrat na chia wallet - vložit z jiné chia wallet zatím nikoliv. Myslím, že to je otázka času, takže doporučuji, protože osobně si myslím, že Crypto.com se určitě bude rozrůstat už jen kvůli reklamám...
T-800
Tak snad se admini nebudou zlobit, když to tady zveřejním. Je to pro nás všechny možnost, jak s Chia dále pracovat.
https://crypto.com/app/pwam3ug7d4
Kdyby chtěl někdo soukromě, tak pište na email pejena@seznam.cz
xch dal pada, neco si přejte
Aktuální cena XCH
13579261429132Kč / $604276087897 - Takhle to jednou bude.
A dá se teda teď Chia někde vůbec normálně koupit?
pajas
Tak snad se admini nebudou zlobit, když to tady zveřejním. Je to pro nás všechny možnost, jak s Chia dále pracovat.
https://crypto.com/app/pwam3ug7d4
Kdyby chtěl někdo soukromě, tak pište na email pejena@seznam.cz
Tak myslel jsem něco, kde se to dá normálně kartou koupit. Nechci instalovat nějakou aplikaci, která po mě chce přístup ke google účtu a ke kontaktům.
Na OKExu jen tak kartou taky nenakoupíš. Musel by jsi se složitě registrovat s ověřováním osobních údajů přes oscannované dokumenty, zbytečný opruz a navíc je asi lepší zůstat trochu anonymní. Navíc počítej že ti platba kartou nejspíš ani neprojde, banky tyhle transakce často blokují. Jediným řešením je poslat si na jejich účet BTC nebo jinou "velkou" cryptoměnu (LTC, ETH a podobně) a pak provést konverzi. To už jde hladce, ale potom co to úspěšně proběhne, zjistíš že výběry XCH jsou (prý dočasně) zablokované. Já udělal zkušební výměnu (0.005 BTC za cca 2.6XCH) a chtěl jsem i podstatně víc, ale to že to nejde vybrat je pro mě červený signál.
Je to otázka zalistování na ostatní velké burzy... nevím, jestli z vás někdo používá Coinbase, ale třeba na Binance XCH taky není zalistování. Co si budeme povídat, furt je to nová síť.... i přesto moc nechápu, že Solana atd. se pořád řeší a Chia Network nic... Až se dostane pořádně do podvědomí a rozjedou se na ní projekty, tak to bude zase jiný.... Rozhodně hodl je asi zatím na místě.