Odysseus Tom : 26.9 to nahlásilo blokovou výhru ..jinak jedu tady od začátku a farmařím od Května co se to spustilo ... Zatím na 110TB. Blokovou výhru jsem ověřil i na chiaexplorer a vše sedí ... jen nic nepříšlo do peněženky :-)
Elw : Ano adres peněženek můžeš mít -n ( mooooc ) :-)
Pro pobavení ještě posílám svůj screen ( není to tak dlouho ) ...ať víte že moc matematiky a statistiky nefunguje 😃 Prostě s 13 políčky to chytl 2x po sobě v rozmezí 8dnů :-) a 750 políček nic.... tohle běželo od Května ...prostě sranda

Tak to smekám, s 1,28 TiB udělat dva zásahy tak to je mazec:-) Já když si vezmu že mám staré pole v mainetu cca 80TiB o od května to udělalo jen jeden zásah začátkem srpna a pak mám už cca 250 TiB v poolu a taky jen jeden zásah... no nic, v mainetu to tak nějak statisticky souhlasilo ale v poolu to pokulhává. No nic ať se daří!

Mican - kurdešopa, krucinál himl laudon . já se na to ......
nadávám jakooživot 🤣

vichv
    Co si stěžuješ, když jsi sám už bodoval... 😀 Nebo čekáš další zářez?

chia-mann bledá závist :-) já můžu bodovat každej den, moji peněžence to vadit nebude ;-)
      ale na zpoždění to občas funguje :-) tak všici nadávat :-D

no konečně padl 26 blok 😀 nechal na sebe pěkně dlouho čekat 😅 gratuluji výherci 0.25 XCH!

manas
        Ďakujem. Za výhru vďačíme len náhode - chvíľku pred výhrou som chcel vypnúť počítač lebo potrebujem prerobiť police na hdd ale baterka v aku vrtačke bola vybitá tak som ju dal nabiť a odložil to prerábanie na neskor a vtedy to padlo :-D

manas
        Proč přišli dva emaily na jednu výhru?

Tak nafasováno 0,25 😁 , jen tak dál. Akorát nevím proč mi pořád chodí dva emaily při výhře.

Tak tentokrát 0,25 přišlo hned .... sice o 0,25 jsem minule přišel ,ale už je to aspoň opraveno :-) lepší přijít na to teď a ne až za .......... 😃

Tom ale při dnešní druhé výhře už přišel jen jeden mailík :-D

5 days later

Tak co, kolik lidí tohle čekání odradí?! 😉
            Chlapi, administrátoři, statistika registrovaných farmářů...kolik z nich je zhruba aktivních?
            A jak vidíte Chiu do budoucnosti? Jsou nějaké informace někde, jestli se něco děje? Žádný aktuality s vývojářského týmu...? Jako já vím, že tato síť je úplně na začátku, já tomu věřím, jen se ptám, jestli někde něco nečtěte...
            Jinak farmářů zdar

Dolfa cekani bohuzel nemame jak ovlivnit - ale ver, ze jsme taky jako na trni 🙂 Co se tyka realnych cisel, na https://pool.czech.farm/poolboard mas asi nejpresnejsi cislo Aktivní počet farmářů. Tam je i videt pokles, ze uz to nekdo nevydrzel. Co ale nadelame. Vygenerovat chia samu o sobe neumime 🙁

Z vyvoje toho moc zajimaveho neni. Chia hodne cisti kod a je zasekana na buzich (jak je to spravne cesky?) a hodne uklizi. Hodne se mluvi o rozsireni smart contractu, tak uvidime, co budoucnost prinese.

Málo nadáváme, kurva!
              Chtělo by to nějaký thread nepřístupný dětem, kde by každý musel pravidelně nadávat. Vím že je to pověra, ale tady to vždycky pomáhalo.

Já jsem spíš přemýšlela nad tím, jestli je nějaká souvislost mezi tím, že při posledních výhrách byla odmlka, pak během dne, dvou byla 3x výhra, pak zas dlouhá odmlka, pak zas 3x za sebou výhra a teď zas ta odmlka, která je teda už fakt nervy drásající 😀 tak jestli teď bude zas vícekrát výhra rychlejš za sebou 😀 Každopádně, pokud je to jen čistě náhoda, tak nechť je to bráno jako mé přání 😃

mumove souvislost bych v tom viděl úplně stejnou, jako proč při hodu kostkou občas hodis 6 3x po sobě a pak cely večer nic 😁

nexus 😃 tak zkusila jsem to viď 😀 to čekání si vybírá svojí daň, že už člověk hledá na všem něco 😄

Pardon, takový trochu nekorektní dotaz... Smyslem kapitalismu je zisk a ne charita, že? Říkám, to správně? Jaká je PRAVDĚPODOBNOST, že autoři software nemají v programu "malou" domů? Ten pool už není až tak malý a za říjen se mi ta statistika už fakt docela nezdá... Sice kdesi v ruletě údajně padla červená 16× po sobě, ale tohle je už docela podobný... Chápu správně, že je to vše nakonec jen a pouze na důvěře?

Nešlo by aspoň v těch grafech o počtu členů a velikosti poolu začínat od nuly a ne relativně? Takhle to vypadá strašně depresivně, jak nám mizí členové a kapacita.
                    Mimochodem, jak se dívám do minulých příspěvků, řešíte, že jste netrefili 0,25XCH na pár plotech. Mně se to nepovedlo ani na půl petabajtu a valím už od dubna. Něco mi říká, že buď mě statistika nemá ráda, nebo bych si měl zkontrolovat adresy...

merlinii To neni nic nekorektniho. Podle toho, ktere autory myslis. Autory chia? Tezko rict, ale podkopavali by si pod sebou vetev. Autory jako me a @manas? Snazime se vse mit auditovatelne, proto odkazy v administraci na chiaexplorer. Nicmene pokud to nestaci, da se k tem adresam dostat napriklad takto:

curl -s https://chia.czech.farm/pool_info | jq .target_puzzle_hash
                      "0x9dfea1e1f5abfcc9d1c11ddf7dc3634d5a9e2d8afa13f1b98ec9503c38276de1"

tento puzzle hash je potreba konvertovat na adresu penezenky - napriklad zde: https://www.chiaexplorer.com/tools/address-puzzlehash-converter, tam ti vypadne xch1nhl2rc04407vn5wprh0hmsmrf4dfutv2lgflrwvwe9grcwp8dhssk0vkcf

no a pak staci vyhledat tuto adresu: https://www.chiaexplorer.com/blockchain/address/xch1nhl2rc04407vn5wprh0hmsmrf4dfutv2lgflrwvwe9grcwp8dhssk0vkcf a uvidis, ze na pool neprisla ani chia 🙁

Jeste je dulezite si uvedomit, ze na pool posila primo klient. Takze my nemuzeme ovlivnit, jestli nekdo vyhraje nebo ne.

O duvere pak je vlastne jedina vec - jestli pool rozdeli vyhry, ktere mu prijdou. A tady za sebe musim rict - proc bysme si je nechavali? Jakmile bysme si je jednou nechali, tak pool skoncil a vsichni jdou pryc, ne? To prece nedava smysl 🙂